Over TAANKER.com

TAANKER.com is een weblog waarop u dagelijks de meest indrukwekkende, interessantste en ook de meest nutteloze posts kan vinden over wat er zich allemaal op het internet afspeelt. Dit alles om u zo goed mogelijk te vermaken. Deze posts worden samengesteld door 2 jonge gasten uit het Antwerpse, vandaar dat het er soms wat plat aan toe kan gaan maar dat wil niet zeggen minder goed.

Korte geschiedenis

TAANKER.com is opgericht door MATTHiiZZ, een jonge XM² student uit Antwerpen. Doordat hij dagelijks uren op het internet doorbracht op zoek naar leuke items kreeg hij op een dag het idee om zelf een weblog te beginnen. Zo zou hij allerlei leuke post met iedereen kunnen delen in plaats van enkel met zijn vrienden. Zonder enige sponsoring begon hij Daily Shit Load, een weblog die hij op een 2-tal dagen snel in elkaar had gestoken dankzij een free site builder. De eerste weblog was geboren.

Al gauw bleek dat er zeer veel werk en vooral tijd in kroop om alles te blijven onderhouden dus kwam er versterking bij. Sabta joinde het nog zeer jonge DSL-team.

MATTHiiZZ wist echter dat DSL een proefproject was, een springplank naar de volgende level. Er werden nieuwe plannen gemaakt en een goede 6 maand na de oprichting van Daily Shit Load was het zover TAANKER.com werd geboren.

In Augustus 2010 werd er hevig gewerkt rond TAANKER.com om alles naar wens te maken tot wat TAANKER.com op de dag van vandaag is.

Aan de herkomst van de naam TAANKER gaat een lang verhaal vooraf. Vele namen waren er, weinigen hadden het om verkozen te worden. Om een lang verhaal kort te maken TAANKER is afgeleid van “taanken” wat in het Antwerpse beter bekend staat als “veel/overvloedig nuttigen van alcohol”. TAANKER.com heeft zijn naam te danken aan een goede vriend van MATTHiiZZ die ooit met het woord op de proppen kwam tijdens een … inderdaad, een “TAANKfeestje”.

Taank zé!