De 10 geboden van TAANKER.com

1.  U bent vrij om te reageren op posts, maar reageer op een deftige manier. Reacties als “Eerst, First” en dergelijke worden niet aanvaard. In ruil voor deze reactie mag u een IP-ban verwachten.

2.  Het is altijd leuk als u even langskomt en een reactie achterlaat op een van onze posts. Maar als het enkel en alleen is om alles af te breken hebben wij liever dat u al die moeite niet doet.

3.  Opmerkingen als “Repost, oud of als eens gezien” hoeven niet. Het kan dat je niets beter te doen hebt dan mensen hier op te wijzen of dat het nu eenmaal jouw favoriete hobby is maar doe dit dan in alle stilte voor  jezelf. Wij hebben ook maar twee ogen gekregen om het internet af te zoeken naar leuke items en kunnen dit dus onmogelijk allemaal in het oog houden.

4.  Allerhande verwensingen en racistische opmerkingen zijn uit den boze. Indien u toch de behoefte heeft om dit te doen wint u een IP-ban.

5.  Het is verboden om reclame (plaatsen van een URL in de comments, …) te maken op de site. Reclame maken zonder toestemming van TAANKER.com leidt tot een IP-ban. Indien u toch reclame wenst te maken op de site dient u hiervoor met ons contact op te nemen.

6.  Dubbelpost wordt gezien als “Spam” indien dit bij eenzelfde gebruiker regelmatig voorkomt mag deze ook langs de prijzentafel passeren.

7.  Wanneer u reageert op een post is het de bedoeling dat deze reactie “On-Topic” is. Wanneer dit niet het geval is en meermaals voorkomt heeft u een IP-ban aan uw been.

8.  Neem uw eigen verantwoordelijkheid op. Stoere taal tegenover andere bezoekers is makkelijk maar wordt niet getolereerd. Er wordt van de bezoeker verwacht dat hij weet waar de grens ligt, zo niet mag deze een IP-ban in ontvangst nemen.

9.  Links naar illegale content op het internet (Warez, muziek, films, andere downloads,…) zijn verboden. Als u iets wil promoten neem dan contact met ons op, dan zullen wij de zaak verder bekijken.

10.  Gebruik van het logo, tekst of de benaming van TAANKER.com is strikt verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TAANKER.com. Enkel voor de websites uit onze TAANKERships is deze regel niet van toepassing.

TAANKER.com behoudt zich het recht om op elk moment bovenstaande regels aan te passen.