GEORDIE SHORE – SEASON 14 EPISODE 5

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

En wanneer er eigenlijk genoeg meisjes zijn in huis komt er nog eentje bij. Chelsea, een van de betere vriendinnen van Marnie heeft het meteen op Aaron gemunt. En met die keuze heeft Marnie het toch een tikkeltje moeilijk. Chelsea en Aaron liggen dan ook binnen de 24u al bij elkaar in bed en dat zoiets niet bij 1 keer blijft weten jullie natuurlijk ook. Want de newbies organiseren een housparty waarbij iedereen liefst zo weinig mogelijk kleren aan moet hebben. Chloe en Marty, dat blijft ook een straatje zonder einde, of toch niet? Chloe lijkt steeds meer haar eigen keuzes te maken waardoor Marty zijn kans waagt bij Elettra.


Reacties zijn gesloten.