GEORDIE SHORE – SEASON 14 EPISODE 1

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Eindelijk is het weer zover. Geordie Shore ging gisteren van start en dit keer zal het er in huis een beetje anders aan toe gaan. Charlotte Crosby is thuisgebleven maar in de plaats kregen we ouwe getrouwe Sophie Kasaei. Scotty T heeft momenteel andere zaken te regelen maar zal nog wel nog eens binnen springen, hopelijk… Voor de rest moet van baas Anna veel “gewerkt” worden. De Geordies zijn dan ook onderbemand en om extra mankrachten – in dit geval vrouwkrachten – te verzamelen zijn er al 3 nieuwe huisgenoten bijgekomen. Deze 3 verfrissende verschijningen kunnen goed overweg met de jongens maar de meisjes blijven nog wat argwanend, benieuwd of dat snel uit de hand gaat lopen.


Reacties zijn gesloten.