Geordie Shore – Season 8 Episode 7

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Onze Geordies zitten nog steeds en Ijsland en dat zullen ze geweten hebben. De dames zijn niet te spreken over het gedrag van de heren en eisen hun verontschuldigingen. Al stuurt Gaz liever iemand anders dan dat hij zelf zijn verontschuldingen aanbiedt. Nu de cast nog in Ijsland is staat er deze week natuurlijk ook wat sightseeing op het programma en komen ze in aanraking met lokale gewoontes, als dat moet goed afloopt. Veel plezier met Geordie Shore, seizoen 8 aflevering 7!


 • Bobkse

  what is that song just at the beginning ??

  • The Bingo players- Knock you out?

  • UNKNOWN

   born to rage, dada life

  • Guest

   born to rage – dada life

  • brunt

   born to rage – dada life

  • brunt

   the scnd one is bingo players – knock you out

 • RRRR

  Waarom heb ik altijd zo’n ongeluk dat die bij mij alleen maar laad -.-

 • Lucas

  Ik snap het niet Aaron vind Marnie leuk maar wil niet omdat Gaz haar al heeft gehad maar, Gaz heeft de guycode ook gebroken toen hij ging na Scotty met Marnie had, Dus hij moet niet raar doen zogenaamd guycode hij heeft ook de guycode gebroken ..

  • JijBentAaanHetLezen

   jij heb voorkomen gelijk,
   daar had ik niet eens over na gedacht

 • MeanBoy

  what’s the song at 9.27?