The Valleys – Season 3 Episode 7

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Van de vriendschap tussen Nicole en Lateysha is dit seizoen nog maar bitterweinig te merken. Het optreden in Liverpool was al een stuk beter dan voordien, daarom wil Jordan nog een stapje verder gaan en de roem buiten Engeland gaan zoeken. Heel ver buiten Engeland nu ook weer niet, maar de volgende stop is wel niets minder dan het bruisende Dublin. Naast hun optreden staat er ook nog opnames voor een single op het programma voor het goede doel. Next stop Dublin, als dat maar goed komt… Veel plezier met The Valleys, seizoen 3 aflevering 7!


  • Charlotte Cordasco

    love it

  • Charlotte Cordasco

    hate the valleys a bit but deep down love it cos jen