The Valleys – Season 3 Episode 3

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Chidgey kan zijn jaloezie maar moeilijk verbergen wanneer het over Carley en Jack gaat. Tussen Natlee en Anthony leek het goed te komen maar uiteindelijk besloot Anthony toch om te vertrekken. Nicole kwam terug in het huis en probeerde meteen haar beste danspasjes uit haar mouw te schudden. Deze week trekt de cast op tournee, geen Cardiff meer voor hen maar wel Liverpool als eerste halte. Je zou het bijna vergeten maar oh ja, er staat weer heel wat drama op de agenda. Veel plezier met The Valleys, seizoen 3 aflevering 3!


  • R. van Kerkdael

    Superbedankt voor de upload maar misschien kunnen jullie beter een andere uploadsite gebruiken, videobam is verschrikkelijk sloom 🙁