The Valleys – Season 3 Episode 1

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

The Valleys zijn weer helemaal terug van weggeweest! Nicole en Liam kregen te horen dat ze niet meer hoefden op te dagen voor het nieuwe seizoen en dat wil dus zeggen dat er ‘fresh meat’ voor de deur staat om hun plaats in te nemen. Ondertussen is er heel wat veranderd, zo zijn Natalee en Anthony een koppel, heeft Jenna haar voorgevel vergroot en heeft Lateysha de hamburgers op haar balkon laten verwijderen. Vorig seizoen mocht de cast een eigen clubavond organiseren, dit seizoen gaan ze nog een stapje verder met ‘Valleywood on Tour’ trekken ze het hele land door. Een ding staat nu al vast, het wordt weer ragin’, tampin’ fumin’ of gewoonweg knettergek. Veel plezier met The Valleys, seizoen 3 aflevering 1!


  • kimmgw

    bij mij doet die het niet 🙁

  • pieter

    doet t niet?

  • Jaimy willems swa

    deze mensen zijn echt de weg kwijt