Snooki & JWOWW – Season 3 Episode 12

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Het derde seizoen van Snooki & JWOWW zit er weer bijna op met deze season finale. Jenny en Roger trekken nog een laatste keer naar hun therapeut om de voorbije weken te bespreken. Lorenzo mag zijn eerste kaarsje gaan uitblazen, daarom organiseren Nicole en Jionni een echt piratenfeest waar er een heuse schattenjacht op het programma staat. Veel plezier met de laatste aflevering van Snooki & JWOWW!


 • kiekeboe

  ik had noooooit problemen met afspelen hij haperde nooit en nu speelt hij niet eens meer af… en als hij dan eindelijk begint stopt die na 3 sec en dan zet ik hem op pauze ooit wel eens een half uur en dan gaat die weer 2 sec…. wat is het probleem aan mijn computer.??

  • janita

   ik heb dit zelfde probleem..
   eerder nooit problemen gehad met afspelen..:(

 • snooks

  wanneer komt season 4 ik mis heeeet 🙁

 • Guest

  Wanneer komt s 4 er op??

 • Rii

  Wanneer komt s 4 er op ??? 🙂

 • Rii

  Seizoen 4 stond op de site nu is die weg, waar blijft episode 2 ?