Beauty School Cop Outs – Season 1 Episode 6

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Wat is er toch aan de hand in het huis? Een dag zonder conflicten is een dag die ze waarschijnlijk nog moeten uitvinden. De situatie tussen Rich en Scarlett is behoorlijk awkward na hun argument van de avond ervoor. Jeremy heeft het huis verlaten maar niet voor lang, hij komt terug en dan ziet hij zijn kans om Tara iets te vertellen. Eerlijk duurt het langst zeggen ze wel eens, maar Jeremy komt er achter dat dit niet altijd het geval is ten koste van Savannah. Naast alle drama is er ook nog goed nieuws, al hangt het een beetje af hoe je het zelf bekijkt. Veel plezier met Beauty School Cop Outs, seizoen 1 aflevering 6.


  • YOOO

    Wanneer komt nieuwe aflevering ?

  • laura

    wanneer komt de volgende ? mvg