Jersey Shore – Season 6 Episode 1

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Onze Guido’s en Guidettes trekken met z’n allen nog een laatste keer naar Seaside Heights. Ben jij klaar voor een laatste seizoen Gym Tan & Laundry of toch maar Fistpump Push-Up Chapstick? Veel plezier met Jersey Shore, seizoen 6 aflevering 1!

Part 1

Part 2

Alternatieve Video’s:
Part 1

Part 2

Meer Jersey Shore!


  • Haze

    dude best day of my life thanks for uploading G

  • Wat gebeurde er tijdens het 6e seizoen van “Jersey Shore”? Om dat goed te bekijken, ga ik nu aflevering 1 zien. Het zal mij benieuwen…

  • Dus “de boss”, zoals hij zichzelf hooghartig noemt met zijn popeye-uiterlijk. Popeye heeft ook van die ronde wangetjes en hij hoeft er alleen een pijp in te steken en je ziet het verschil niet. Meestal, als Paul en Popeye meiden meenemen, gaat het alsnog fout door Popeye. Ik snap niet, dat ze Mike niet gewoon bij zijn echte naam; POPEYE noemen. Ik vind hem vervelend en geen “player”, want hij “pulls” de minste “birdies/worldies” of helemaal geen, want hij verknalt het ook voor Pauly, als het hem tegenzit. Ik dacht wel, dat hij de een of andere drugs slikte, want hij heeft geen clean gezicht, maar pilletjes tegen de pijn. In de VS zitten in veel pijnbestrijders ook kalmerende middelen. Stoute jongen of voelde je daar echt te gek op?